Thursday, October 26, 2017

Yang Tak Perlu Bertaubat Husam


Hari ini gua ada baca Malaysiakini, itu Husam Musa yang ada kuasa 10, juga ada jin oii boleh bantu dia dapat rahsia kata bukan Dr M sahaja, Hadi juga perlu bertaubat. Lu mesti tak percaya punya. Husam 10x kata antara kesalahan Abdul Hadi terhadap umat Islam di Malaysia, adalah 'amanatnya' pada 1981. Husam kata lagi oooi Abdul Hadi, Presiden PAS antara punca perpecahan umat Islam ketika itu.

Husam ada kata Abdul Hadi  "Berdosa dengan rakyat Malaysia, umat Islam sebab dia fatwakan Perlembagaan Persekutuan sebagai sekular, warisan penjajah."

Husam kata Hadi berdosa semasa berceramah di majlis pelancaran jentera pilihan raya umum (PRU) ke-14 Parlimen Kubang Kerian di Wisma Tok Guru, Kota Bharu, tempat yang tak lama lagi akan menjadi kenangan pahit untuk parti Amanah (PAN) Kelantan kerana akan menjadi milik PAS buat selama-lamanya.

Gua ingat Husam sudah jadi macam Madey, dia lupa diri dia sendiri. Mahathir dia lupa apa dia buat 22 tahun dan rasa dia suci kutuk Najis nak mampus sedang Najib tu anak didik dia. Husam pula gua rasa dia lupa semasa AMANAT HADI tu dia adalah pembodek Hadi bombor satu. Dia lupa dia berucap di Muktamar nak jadikan Abdul Hadi Perdana Menteri Malaysia.


Dulu kalau suruh lap tangga rumah Hadi nescaya si Husam ni akan lap. Tapi bila cita-cita nak jadi MB Kelantan terhalang dia jadi makin melalak.
Gua rasa yang patut bertaubat adalah Husam.


Pemburu Anjing: Orang beli tanak 700K engkau pertikai datang mana duit, yang engkau cakap engkau buat bangunan 400K duit poket engkau. Mana datang duit tu?
No comments:

Post a Comment